Fényiné Csomor Rózsa - Wieber Orsolya
Égi jelek üzenete

Útmutató az asztrológia segítségével
Visszatekintés a Magyar Köztársaság Szolár Horoszkópjának 2009. februári időszakára

Teremtő erők a Szív házában

 "Menjetek be a szoros kapun.mert szoros az a kapu és keskeny az az út, mely az életre visz, s kevesen vannak, akik megtalálják azt." -hát egy ilyen keskeny, de igaz úton kellene végre gyalogolnunk. Kéz a kézben. Ego, nagyképűség, önzőség nélkül. Ha nem fogunk össze és a sok jó szándék csak kioltja egymást, akkor fájdalmas lesz a ránk váró idő. Ez maga a Szaturnusz, a kapu, pedig éppen az a Halak Uránusz, mely Gyertyaszentelő Boldogasszony napját követően, konkrét együttállásával másodszorra is megmutatta mire képes.

A magunk mögött hagyott múlt.
Ismét túl vagyunk egy nehéz fordulaton, melynek elkerülhetetlen fájdalmai, riadót fújnak az értő szem és fül számára. 2009. február 2.-át, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepét, valamint egy ezt megelőző, gyűrűs Napfogyatkozást követő időszakra, február 5.-re volt tehető, az oly sokat említett Szaturnusz-Uránusz bolygók második, konkrét szembenállása. E mindent felforgató, pusztító, ám egy igazabb újat, akár a pusztulás árán is kikövetelő erő megmutatta, mit hoz földi világunkba. A magyar pénznem soha nem látott mélységekbe süllyedt, s ennek hatása, azóta is megállíthatatlan. A be nem jelentett államcsőd, ugyanakkor a nyakunkon van, s csakis a manipulatív média eszközeivel (Vízöntő Neptun) lehet elfedni a világi rendszer összeroppanását. A tömeges elbocsátások nagy hulláma is ezekre a napokra volt tehető. A mindennapossá váló bűnelkövetéseket, pedig egy ez idáig példátlan tragédia csak tetézett erkölcsi válságunkban. 
A rend bomlik, a káosz erősődik. Vajon miért? Hogy egy új Rend épülhessen! Hogy végre rájöjjünk a történések lényegére: a Felszálló Holdcsomópont, azaz a Nemzet sorsfeladatának üzenetére! (Vízöntő Felszálló Holdcsomópont, Neptun együttállása az 5.-ös, Szív házában, a teremtés életterületén.)  A Vízöntő az "új eszmeiséget", a civil szervezeteket, a társadalom összefogását, az együttműködést, a szokványostól eltérő eszközök, a modern technika, így a film, az internet, a tisztes média, sőt az asztrológia segítségül hívását jelenti. A sokat említett "mély" Neptun, amit ködösítés, hamisítás olvasatában idéztünk az imént, magasabb értelemben, a Vénusz felső oktávjaként, az egót kizáró önzetlen szeretet, az Agapé jelképe. Éppen ezért tisztaságot, szeretetet, tehát egy közös cél önzetlen megvalósítását jelenti! Hát ez történik? Nem. Mert hadakozunk egymással, hogy vajon ki tudná jobban megoldani ezt a válságot. De ez nem az ego játszmája már megint? Hogy dicső történelmünk bizonyos részleteiben, még mi magunk sem értünk egyet. Hát mit várunk az ellenségeinktől, akiknek csakis a bomlasztás, a beékelődés, az egymásnak ugrasztás a célja. Látni kell, e lebontó tisztító folyamat még jócskán nem ért véget. Hát e nemzetnek tényleg Mohács kell?
            A feladat azonban kiolvasható: a nemzetet megmenteni kívánók széles összefogásával, a közös nemzettudatra és múltra támaszkodva tervezni, készülni, teremteni. Ez a "mag"-ja az 5.-ös ház, a teremtés életterülete, az ötlet, a kreativitás termékennyé válásának szent helye, a szeretet teremtő ereje. A civil szerveződések létrehozásával, azok minél nagyobb arányú összefogásával, rajtra készen állni. Szerencsére a sok nehézség mellett bizony erre is hozott példát ez a néhány nap. Boldogasszony bizony palástja alatt segíti hű gyermekeit.

Vissza!  
Vissza!